RALLYCROSS SM. RALLYCROSS NORDEN är en serie om fyra deltävlingar,dock helt fristående, där två körs i Norge och två i Sverige. RALLYCROSS24 Officiell hemsida är wwww.rallycrossnorden.se Klubb märke för fjärås motorklubb
[Feed]

Nyheter

[ 2013-05-20 ]SM-premiär 2013Bra start på SM-premiären i Strängnäs!Läsmer..
[ 2012-06-05 ]Första SM deltävlingen avklarad!Det började bra i årets första SM-tävling. Slutade med haveri i B-finalen.Läsmer..
[ 2012-04-27 14:33 ]Berglund på gång igen!
Berglund är efter 2års frånvaro pga sjukdom tillbaka på Rallycrossbanorna!Niklas Berglund har varit borta från Rallycrossen 2år pga sjukdom. Efter någon träningskörning i början av April, beslutade Niklas att testa tävlingen i Götalandscuppens första och andra deltävling i Tomelilla. Det började bra på lördagen 21/4, med Heatseger och snabbaste kvaltid. Det blev ytterligare två heatsegrar och 2:a plats in till A-final. I A-finalen var Niklas 2:a bakom Welander. Welander fick punktering, och krokade ihop min Niklas, som blev stående. Slutade då 5:a med havererade stötdämpare. Söndagen bjöd tyvärr på mycket regn. Svampabanan i Tomelilla blev mycket lerig. Niklas vann alla 3 kvalheaten och var överlägset snabbast. Så även i A-finalen, som slutade med seger. Nästa planerade tävling är på Förlandabanan i Fjärås 5/5.