RALLYCROSS SM. RALLYCROSS NORDEN är en serie om fyra deltävlingar,dock helt fristående, där två körs i Norge och två i Sverige. RALLYCROSS24 Officiell hemsida är wwww.rallycrossnorden.se Klubb märke för fjärås motorklubb
[Feed]

Nyheter

[ 2013-05-20 ]SM-premiär 2013Bra start på SM-premiären i Strängnäs!Läsmer..
[ 2012-06-05 ]Första SM deltävlingen avklarad!Det började bra i årets första SM-tävling. Slutade med haveri i B-finalen.Läsmer..
[ 2008-09-27 16:27 ]SM-Final X-treme
Rafflande finalerPga uteblivna poäng under säsongen var Niklas första reserv till finaltävlingen. Niklas chansade på att åka upp, och väl i depån var det ett återbud, så det var bara att ladda. Efter en del ändring i bakvagnen, med bla ny utv gick bilen betydligt bättre på banan, och även lite bättre i starterna, som varit ett stort problem hela året. Träningstiden var den näst snabbaste! I första kvalet var starten sådär, men dom andra bilana fick se sig omkörda. Det blev en heat-seger och 2:a bästa tid efter Urban Bergström. I andra heatet fick Niklas punktering bak igen. I tredje heatet en bra start och heat-seger. Niklas tog sig till sin första final i SM-sammanhang. Var andre man in till C, och tvåa iväg efter Martin Nilsson, Trollhättan. Det blev seger där och en plats upp till B. Väl i B-finalen blev det tufft med start från sista led. Det blev omkörning av diverse bilar under dom första varven. En hård batalj med Davour resulterade i lite skador på vänster hjulupphägning. När det var dags att åka upp till en säker andra plats, brast hjulupphägningen vä fram, och Niklas körde rakt in i en stillastående medtävlare, under gulflag! Det blev uteslutning och tävlingsböter.