RALLYCROSS SM. RALLYCROSS NORDEN är en serie om fyra deltävlingar,dock helt fristående, där två körs i Norge och två i Sverige. RALLYCROSS24 Officiell hemsida är wwww.rallycrossnorden.se Klubb märke för fjärås motorklubb
[Feed]

Nyheter

[ 2013-05-20 ]SM-premiär 2013Bra start på SM-premiären i Strängnäs!Läsmer..
[ 2012-06-05 ]Första SM deltävlingen avklarad!Det började bra i årets första SM-tävling. Slutade med haveri i B-finalen.Läsmer..
[ 2012-06-05 20:16 ]Första SM deltävlingen avklarad!
Det började bra i årets första SM-tävling. Slutade med haveri i B-finalen.Det blev en varm helg i Finnskoga/Höljes 26Maj. Fri träning på fredag kväll. På lördagens första tidsträning körde Niklas till sig en 4:e tid, vilket är ett gott betyg. Till andra tidsträningen la Teamet på nya bakdäck för att "rugga upp" inför huvudtävlingen, tiden blev sämre... I första heatet körde Niklas till sig en 8:e tid och i det andra heatet en 14:e tid, inte fullt godkännt. I det tredje kvalet blev det bättre, en 5:e tid och en heatseger. Niklas kvalade in som 4:a i B-finalen. Efter starten blev det trångt med tre bilar in i alternativspåret. Niklas var sist in/sist ut. Tyvärr bröt Niklas på första varvet efter Höljes-hoppet med punktering och sönderkörd bakfälg, efter ett hårt och snett nerslag. Nästa tävling blir 16Juni i Strängnäs.