RALLYCROSS SM. RALLYCROSS NORDEN är en serie om fyra deltävlingar,dock helt fristående, där två körs i Norge och två i Sverige. RALLYCROSS24 Officiell hemsida är wwww.rallycrossnorden.se Klubb märke för fjärås motorklubb
[Feed]

Nyheter

[ 2013-05-20 ]SM-premiär 2013Bra start på SM-premiären i Strängnäs!Läsmer..
[ 2012-06-05 ]Första SM deltävlingen avklarad!Det började bra i årets första SM-tävling. Slutade med haveri i B-finalen.Läsmer..
[ 2009-05-19 12:23 ]Arvika 16Maj
1:a tävlingen avklarad i Rallycross NordenFörsta tävlingen i Rallycross Norden kördes i Arvika i helgen. Westombanan bjöd på fri träning under några timmar på fredags kväll. Niklas körde bland de absolut snabbaste varvtiderna. På ett av träningsvarven laddades det dock lite för hårt över ett hopp, vilket resulterade i att fjädringen bottnade, och ett par infästningar gick sönder. Detta åtgärdades dock inför lördagen. På lördagens tidskval hade Niklas kört till sig en nionde tid, dock ej nöjd med stötdämparna bak efter fredagens "flygtur". I första kvalet blev det lite trångt, Niklas kom in som tvåa med en 20:e tid. Inte "imponerande", enligt han själv. I andra kvalet var Niklas tvåa in i första böj. Blev tvåa med en nionde tid. Tredje kval bröts med punktering. Dessa tider räckte till en D-final, där Niklas slutade på en andra plats.