RALLYCROSS SM. RALLYCROSS NORDEN är en serie om fyra deltävlingar,dock helt fristående, där två körs i Norge och två i Sverige. RALLYCROSS24 Officiell hemsida är wwww.rallycrossnorden.se Klubb märke för fjärås motorklubb
[Feed]

Nyheter

[ 2013-05-20 ]SM-premiär 2013Bra start på SM-premiären i Strängnäs!Läsmer..
[ 2012-06-05 ]Första SM deltävlingen avklarad!Det började bra i årets första SM-tävling. Slutade med haveri i B-finalen.Läsmer..
[ 2009-06-01 21:30 ]Strängnäs 30Maj
Strängnäs 30Maj, 3:e deltävling i Götalandscupen, första för Berglund Motorsport.Efter problem med fjädringen i Arvika, skickades bakre stötdämpare/fjäderben iväg på renovering omg efter hemkomst. Dessa kom åter torsdag före race. Niklas märkte stor skillnad redan på lördagens warm-up. Det blev bra starter och kvaltider hela dagen. Efter två heatsegrar och en andra plats, med kvaltider, 2, 1 och 2 blev det pole in till A-final. Det blev trångt i starten, in i första böj. "Alla" fem bilar tryckte på från vänster, vilket resulterade till ett kortare besök i sandfållan i startkurvan. Dock kom Niklas in på banan ganska snabbt igen, med alla fem bilar framför sig. Det blev några omkörningar på vägen upp i fältet, och Niklas körde in på en 3:e plats i A-finalen. På söndagens warm-up fick Niklas tekniska problem, och tvingades bryta. Nu håller Teamet på för fullt, för att få iordning bilen till Rallycross Nordens 2:a tävling, som körs i Trondheim under midsommarhelgen.